dijous, 12 de juliol del 2012

VAL MÉS QUE ENS FACIN CAS!


PROTESTA SINDICAL A LA POLICIA DE LA GENERALITAT

400 mossos es manifesten contra les retallades a la plaça de Sant Jaume

Els assistents han rebut els sis agents que han vingut caminant des de Girona fins a Barcelona com a protesta

Dijous, 12 de juliol del 2012 - 20:47h.ImprimirEnviar aquesta notíciaAugmentar/ Reduir text
Vots:
+5votar a favor
-6votar en contra
ANTONIO BAQUERO / Barcelona
Uns 400 mossos s'han aplegat aquesta tarda a la plaça de Sant Jaume per rebre els sis agents que dilluns van sortir de Girona per realitzar una marxa de 100 quilòmetres a peu fins a Barcelona amb l'objectiu de protestar contra les retallades. Els sis agents, tots ells membres dels sindicats SME-CCOO, SPC i CAT, han entrat al Palau de la Generalitat, on han fet entrega d'una carta per al president de la Generalitat, Artur Mas.
Los mossos que hicieron la marcha a pie desde Girona hasta Barcelona a su llegada a la plaza de Sant Jaume.
En la concentració, els assistents han llançat petards i han corejat consignes com "Nosaltres també som indignats" i "Puig dimissió". En algunes de les pancartes es podien llegir eslògans com "Els policies som del poble i no volem servir un sistema corrupte". Un dels agents que va fer la caminada,Toni Castejón, portaveu de l'SME, ha avisat que els mossos "estan absolutament indignats" i va denunciar "un sistema de seguretat pública adulterat que destina milers d'agents a una cimera de banquers però que no envia policies a les zones rurals de Lleida".

POLICIES 'INDIGNATS'

Un altre dels participants en la caminada, David Miquel, portaveu de l'SPC, va assegurar que "tots estem indignats". "Aquests polítics passaran però nosaltres seguirem aquí, per això hem de defensar la seguretat pública". Per la seva part, el portaveu del CAT, Jordi Costa, va demanar "la dimissió del conseller per la pèrdua de capacitat retributiva dels Mossos".

zoom
Los mossos que hicieron la marcha a pie desde Girona hasta Barcelona a su llegada a la plaza de Sant Jaume. FRANCESC CASALS
En la concentración, los asistentes han lanzado petardos y han coreado consignas como "Nostros también somos indignados" y "Puig dimissió". En algunas de las pancartas se podían leer eslóganes como "Los policías somos del pueblo y no queremos servir a un sistema corrupto". Uno de los agentes que hizo la caminata, Toni Castejón, portavoz del SME, ha avisado de que los mossos "están absolutamente indignados" y denunció "un sistema de seguridad pública adulterado que destino miles de agentes a una cumbre de banqueros pero que no envía policías a las zonas rurales de Lleida".

POLICÍAS 'INDIGNADOS'

Otro de los participantes en la caminata, David Miquel, portavoz del SPC, aseguró que "todos estamos indignados". "Estos políticos pasarán pero nosotros seguiremos aquí por eso tenemos que defender la seguridad pública". Por su parte, el 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada