dimecres, 11 de juliol del 2012

SOLIDARITAT A LA MARXA MOSS@S


Solidaritat es reuneix a Arenys amb els Mossos que participen a la Marxa per la Seguretat Pública de Catalunya. LINK

FOTOGRAFIA: Membres dels Mossos ahir donant suport al #novullpagar (A.Serrano/Prou Peatges)

El regidor de SI a Arenys de Mar, Àlex Acero, ha copsat el malestar que hi ha al cos amb les polítiques que duu a terme el Departament d'Interior
El regidor de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Arenys de Mar i responsable nacional de Política Municipal, Àlex Acero, ha rebut avui a la Comissaria d'Arenys els delegats sindicals del CAT-ME, SPC i SME-CCOO que participen a la Marxa per la Seguretat Pública de Catalunya per protestar contra les retallades. Durant quatre dies, els Mossos estan recorrent els més de 100 quilòmetres que separen Girona, punt d'inici de la Marxa, del Palau de la Generalitat, on preveuen entregar una carta al president del Govern, Artur Mas aquest dijous a les 6 de la tarda.
Àlex Acero ha copsat el malestar que hi ha al Cos amb les polítiques que duu a terme el Departament d'Interior. Concretament els Mossos han agraït les iniciatives parlamentàries que ha dut a terme Solidaritat en defensa dels Mossos com les diverses propostes de llei per dotar els agents d'armilles antibala i guants antitall, l'adopció d'un codi ètic que contempli els drets dels agents de policia o la necessitat de dotar els agents del Pirineu d'una uniformitat adequada a la climatologia.
Acero ha lamentat que “no hi hagi diners ni per reparar un retrovisor trencat o que les empremtes digitals es recullin amb el tradicional mètode del franquisme, amb totes les imperfeccions i riscos que comporta”. Per la seva banda els agents han aprofitat per denunciar les retallades que pateix el Cos, la situació d'inseguretat que viu la N-II, “la persecució” a què el Govern sotmet les prostitutes en “assenyalar-les com a responsables dels accidents de trànsit” o l'“assetjament injustificat als ciutadans que legítimament participen a la campanya d'insubmissió als peatges #novullpagar”.
En aquest sentit ahir els delegats sindicals van posicionar-se conjuntament amb la Plataforma Prou Peatges #novullpagar reconeixent “la il·legalitat de les multes que està imposant Interior als #novullpagar” i corroborant la seva negativa a sancionar aquesta actitud per no tenir fonament legal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada