dilluns, 9 de juliol del 2012

premsa


PROTESTA DELS SINDICATS POLICIALS

Un grup de mossos inicien una marxa a peu de Girona a Barcelona per protestar contra les retallades

Els agents, de tres sindicats, faran el recorregut amb les armilles antibales posades

Dilluns, 9 de juliol del 2012 - 13:07h.


ANTONIO BAQUERO / Barcelona
Un grup de sis mossos d'esquadra han iniciat aquest matí a Girona una marxa de protesta que els ha de portar fins a Barcelona, on tenen previst arribar aquest dijous. Els agents són membres dels sindicats Sindicat de Mossos d'Esquadra-CCOO, Sindicat de Policies de Catalunya i del Col·lectiu Autònom de Treballadors-Mossos d'Esquadra, i faran aquest recorregut caminant pel voral de la N-II. La seva intenció és recórrer aquests 100 quilòmetres a peu per arribar dijous a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, on hi haurà una concentració de mossos i s'entregarà una carta al president de la Generalitat, Artur Mas.
"Amb aquesta acció, pretenem protestar contra la política de retallades del conseller Felip Puig", ha assenyalat a l'inici de la caminada el mosso Toni Castejón, portaveu del sindicat SME-CCOO. A més, els agents faran aquesta caminada amb armilles antibales interiors com a mesura de protesta per reivindicar que la Conselleria d'Interior doti d'aquest equip de protecció els mossos.

DORMIR EN COMISSARIES

Durant la travessia, els policies faran parades en diferents comissaries, on intentaran quedar-se a dormir, encara que des del Departament d'Interior ja se'ls ha fet saber que no se'ls permetrà. Els sindicalistes recorren la N-II per protestar també contra les multes a prostitutes, ja que ho consideren, segons les paraules de Castejón, "una estigmatització d'aquestes dones"
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada