divendres, 13 de juliol del 2012

RECULL PREMSA


Mossos criden a la insubmissió contra els peatges
Cinc-cents agents canten "#no vull pagar" davant la Generalitat
Agents arribant a la Plaça Sant Jaume
Agents arribant a la Plaça Sant Jaume
Agents arribant a la Plaça Sant Jaume
Uns cinc-cents agents dels Mossos han cridat "no vull pagar" davant del Palau de la Generalitat i s'han postulat a favor de la insubmissió contra els peatges. Aquests agents han participat en la Marxa per la Seguretat Pública de Catalunya que va sortir el passat 9 de juliol de Girona i que ha arribat aquest dijous a la plaça de Sant Jaume per protestar contra les retallades.

Els delegats sindicals de Mossos del CAT-ME, SPC i SME-CCOO han recorregut més de 100 quilòmetres per arribar al Palau de la Generalitat. Entre càntics de "#novullpagar" o "Felip Puig dimissió" els agents han protestat contra la política de retallades de sou i drets del Departament d'Interior, la manca d'efectius, la redistribució desproporcional en el territori, la manca de mitjans, medis, material i formació. Els agents també han carregat "contra la utilització mediàtica dels Mossos per interessos governamentals i partidistes".
El diputat de Solidaritat, Toni Strubell, ha volgut donar suport als mossos i ha estat a la plaça de Sant Jaume. Strubell s'ha mostrat també preocupat per "la deixadesa" del desdoblament de la N-II a les comarques gironines “per desinterès polític de Madrid i Catalunya que únicament beneficia Abertis”. LINK

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada